Everzwijn gratin

Ingrediënten: 

- OudenDijk Millennium
- Everzwijn steak
- Witloof
- Bospaddenstoelen
- Aardappelen
- Room
- Melk
- Look

 

Recept afdrukken

Bereiding: 

Kuis het witloof en verwijder onderaan de bittere kern. Stoom het witloof bijna gaar in de stoomkoker.
Borstel de bospaddenstoelen goed zuiver en snij in niet al te dunne plakjes.

Bak de paddenstoelen 2 minuutjes.
Olie de steaks in met een borsteltje en leg deze enkele minuutjes op een hete grill, draai om en kruid.
Breng de aardappelen in dunne plakjes in een kom en breng room, melk, look en de kruiden aan de kook in een pannetje. Giet de kokende vloeistof over de aardappelschijfjes en dek af met aluminiumfolie.

Laat ongeveer 40 minuutjes garen.

Bestrooi met gemalen Oudendijk Millennium. Nog 10 minuutjes in de oven.

Dresseer nog even en klaar is de heerlijke everzwijn gratin!

Verwante recepten

© 2016 OudenDijk   |   Over ons   |  Website by: Starring Jane