Gekleurde kaasspies met zalm

Ingrediënten: 

- 250 g zalm, in blokjes van ± 2 cm
- 1 kleine courgette
- 4 pomodori tomaten
- 2 groene paprika’s
- 150 gr jonge OudenDijk Light kaas
- Olijfolie
- Handvol verse dille
- Peper en grof zeezout
- Houten spiezen / satéprikkers

 

Recept afdrukken

Bereiding: 

Snij de Oudendijk Light kaas in blokjes van ± 2 cm, de tomaten in 4 en de paprika in blokjes.

Snij de courgette in vingerdikke schijfjes en blancheer ze samen met de paprikastukjes 1 minuut beetgaar in kokend water.

Giet af en laat ze uitlekken.

Prik de ingrediënten op de houten spiezen en wrijf ze in met olijfolie. Kruid met peper en grof zeezout.

Plaats ongeveer vijf minuten onder de grill of op de barbecue.

Strooi er bij het serveren verse dilletakjes over.

Verwante recepten

© 2016 OudenDijk   |   Over ons   |  Website by: Starring Jane