Gemarineerde kaas met OudenDijk Lactosevrij

Ingrediënten

voor 1 bokaal van 1/2 liter

  • 250 g OudenDijk Lactosevrij (in blokjes)
  • een handvol olijven
  • een handvol kerstomaatjes 
  • enkele takjes tijm
  • enkele takjes rozemarijn
  • 1 eetlepel venkelzaadjes
  • 1 teentje look
  • 1/2 chilipepertje
  • zwarte peper
  • olijfolie

Bereiding

Het is altijd handig om een heerlijke tapa in huis te hebben. Voor die gezellige avonden waarop er onverwacht bezoek komt. Of om zelf van te smullen bij een lekker glaasje wijn. Met gemarineerde kaas breng je elke avond op smaak!

Het recept is simpel. Het vraagt minimale inspanningen voor een maximaal resultaat. Het is wel belangrijk dat de bokaal die je gebruikt kraaknet is, helemaal gevuld wordt en luchtdicht afgesloten is!

Snijd de kaas in blokjes, de tomaatjes doormidden en het chilipepertje fijn.

Doe de kaas, de tomaten, het chilipepertje, de olijven en de kruiden in de bokaal. Giet er olijfolie bij tot alles onder “olie” staat. Sluit de bokaal goed af en laat minstens één dag marineren.

Recept afdrukken

© 2016 OudenDijk   |   Over ons   |  Website by: Starring Jane