"Hot or not"

Ingrediënten

Dip:

  • ½ bot munt
  • 1 ½ bot koriander
  • 5 cl citroensap
  • 3 ontpitte groene pepers
  • 8 el Griekse Yoghurt
  • 3 plakjes gember
  • Zout

Kaascrunchers:

  • 1 gemberknol
  • 1 groene chilipeper zonder zaadjes (fijngesneden)
  • 1 kl Cayennepeper
  • 1 kl Kurkuma
  • 1 kl Korianderpoeder
  • Zout
  • 2 kg gekookte kikkererwten
  • 3 gekookte aardappelen
  • 60 g geraspte OudenDijk Light
  • 3 el Maïzena

Bereidingswijze

Dip:
Blend de ingrediënten tot een smeuïge massa.

Kaascrunchers:
Verhit de kruiden in wat olie. Zo komen alle aromaa’s mooi tot hun recht.Pureer de kikkererwten met de aardappelen en de kaas. Meng er de maïzena onder tot een binding ontstaat. Vorm er kroketjes van, laat ze afkoelen en frituur ze op 180°C.

Recept afdrukken

© 2016 OudenDijk   |   Over ons   |  Website by: Starring Jane