Into the wild

Ingrediƫnten:

  • 4 vastkokende aardappelen (type Nicola)
  • Olijfolie
  • 1 dl zure room
  • 1 gesnipperde sjalot
  • 500 ml water met een flinke scheut azijn (De Blauwe Hand)
  • Honing
  • 12 takjes citroentijm
  • 100 g OudenDijk Millennium
  • 60 g mizuna rood (of rode mosterdsla)
  • 4 mosterdbloemetjes
  • Balsamico-azijn

Bereidingswijze:

Kook het water met de azijn op en laat de sjalot 10 seconden meekoken. Giet door een zeef en spoel onder koud water. Laat uitlekken. Kook de aardappelen gaar. Duw ze met de hand plat en korst ze aan in olijfolie. Lepel er wat zure room en sjalot over. Besprenkel met honing, geriste citroentijm en lokkelkaas en werk af met mosterdsla, mosterdbloem en wat balsamico-azijn.

Recept afdrukken

© 2016 OudenDijk   |   Over ons   |  Website by: Starring Jane