Kaassalade met OudenDijk Light Jong & Belegen

 

Ingrediënten

voor 2 personen

  • 20 blokjes kaas
  • 4 sneetjes gerookte ham
  • 1/2 rode biet
  • 2 wortels 
  • 1/2 komkommer
  • 1/2 daikon
  • 100 g gemengde sla (veldsla, rucola, rode sla)
  • 10 walnoten
  • een handvol bietenscheuten
  • peper en zout

voor de mosterdvinaigrette

  • 2 eetlepels mosterd
  • 2 eetlepels appelazijn
  • sla-olie
  • peper en zout 

Bereiding

Op warme lente- en zomerdagen smaakt er niets zo heerlijk als een frisse salade. En met heerlijke blokjes OudenDijk Light erbij creëer je in een mum van tijd een ware smaakexplosie. Lekker, gezond én goed voor je lijn. Waar wacht je nog op?

Haal de messen, dunschiller en spiraalsnijders alvast uit de kast. Snijd de kaas in blokjes, en de groenten in slierten. Breek de noten in stukken.

Roer de mosterd met de azijn los. Voeg de olie toe in een fijne straal en klop door. Kruid met peper en zout.

Overgiet de heerlijke kaassalade met de mosterdvinaigrette. Om duimen en vingers van af te likken. Smakelijk!

Recept afdrukken

© 2016 OudenDijk   |   Over ons   |  Website by: Starring Jane