Lamskroontje met mosterdsaus

Ingrediënten: 

- 2 x lamskroon
- 200 gr aardappelen
- 200 gr sluimerwten
- Peper en zout
- Olijfolie
- Gezouten bakboter
- 1 lookteentje fijngesneden

Saus:
- 200 ml sojaroom
- 4 eetlepels peterselie, fijngesneden
- 200 g OudenDijk Mosterd kaas, in blokjes gesneden

 

Recept afdrukken

Bereiding: 

Was en snij de aardappelen in de lengte in 4.

Leg de partjes in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie.

Gaar ze 20 minuten in voorverwarmde oven op 180 °C.

Kook de sluimerwten beetgaar, giet ze af en hou ze warm.

Breng de sojaroom aan de kook en voeg er de blokjes Oudendijk Mosterd kaas aan toe. Blijf roeren tot ze gesmolten zijn.

Haal van het vuur en meng er de peterselie onder.

Verhit boter in een pan en bak de lamskroontjes rosé. Schik de sluimerwten op de borden, daar bovenop de sneetjes lamskroon.

Dresseer er de mosterdkaassaus over.

Strooi wat fijngesneden look over het vlees en dien op met de gebakken aardappelpartjes.

Verwante recepten

© 2016 OudenDijk   |   Over ons   |  Website by: Starring Jane