Ovenaardappel met garnalen

Ingrediënten: 

- 400 gr garnalen
- 16 aardappelen
- 1/4 l melk
- 200 gr boter
- 2 eieren
- Garnalenkopjes
- 80 gr bloem
- 200 gr OudenDijk Light Belegen
- 1 citroen

 

Recept afdrukken

Bereiding: 

Kook de aardappelen tot puree en voeg 1/4 l melk, 200 gr boter en 2 eieren toe. Schik de puree in een ovenschotel en strooi er de garnalen over.

Maak een roux met de boter en de bloem. Laat de melk wat trekken met de garnalenkopjes en maak er een bechamelsaus mee. Breng op smaak met de helft van de Oudendijk Light Belegen en wat citroen.

Overgiet het geheel met de saus en strooi de rest van de Oudendijk Light Belegen erover. Plaats 15 minuten op 180 graden in de oven.

Smakelijk!

Verwante recepten

© 2016 OudenDijk   |   Over ons   |  Website by: Starring Jane