De pure smaak van dat eerste lentegras!

Hij is er weer: onze Graskaas Primeur. Wie hem ooit proefde, is fan voor het leven. Zijn unieke, frisse en romige smaak staat voorgoed op je smaakpapillen gebrand. OudenDijk Graskaas Primeur: dat is de smaak van de lente. Na een lange winter op stal springen en dansen onze koeien letterlijk van plezier op de weide. Ze genieten naar hartenlust van dat verse, jonge lentegras.

En terecht, want dat eerste lentegras is écht bijzonder. Het heeft lekker lang de tijd gekregen om sappig te groeien – zonder platgetrapt te worden. Culinaire verwennerij op koeienmaat. Dat eerste, malse lentegras maakt het melkvet uiterst zacht en geeft de melk een unieke smaak. Na een tijdje zijn de koeien weer gewend aan het gras en is die lente-smaak minder uitgesproken.

Maar met die allereerste lentemelk maken we onze Graskaas Primeur, een exclusieve kaas die enkel in het voorjaar verkrijgbaar is. OudenDijk Graskaas Primeur moet bijna een maand rijpen, voordat hij verkocht kan worden. Hij is niet alleen ontzettend lekker, maar ook extra gezond, want hij bevat nog méér caroteen, vitamine A. Waar wacht je nog op? Haast je naar de winkel en proef de lente!

Andere blogberichten

1

Kaas, de king van de brooddoos!

Bekijk
2

Zuivel in de Schijf van Vijf

Bekijk
3

Wat geeft OudenDijk Graskaas Primeur haar unieke smaak?

Bekijk
4

Betekent een lactose-intolerantie nooit meer kaas?

Bekijk
5

Onderzoek bewijst: wijn smaakt beter met kaas!

Bekijk
6

Blije koeien, blije boeren, blije aarde!

Bekijk