Kaas is goed voor zwangere vrouwen

Ben je zwanger? Dat is weer een schitterende reden om kaas te eten.

In kaas zit immers veel foliumzuur (B11), calcium, jodium én ijzer. En daar hebben zwangere vrouwen nooit genoeg van.

Vooral de laatste drie maanden van je zwangerschap kan je schaamteloos kaas eten à volenté. Op dat moment heeft je onvolgroeide baby immers veel belang bij een flinke dosis mineralen en vitamine B11.

Kaas is bovendien heel rijk aan B12. In combinatie met groente en fruit zijn kaas-gerechten de ideale verwennerij voor jou en je baby.

Geniet ervan!

Andere blogberichten

1

Kaas, de king van de brooddoos!

Bekijk
2

Zuivel in de Schijf van Vijf

Bekijk
3

Wat geeft OudenDijk Graskaas Primeur haar unieke smaak?

Bekijk
4

Betekent een lactose-intolerantie nooit meer kaas?

Bekijk
5

Onderzoek bewijst: wijn smaakt beter met kaas!

Bekijk
6

Blije koeien, blije boeren, blije aarde!

Bekijk