Wat geeft OudenDijk Graskaas Primeur haar unieke smaak?

OudenDijk Graskaas Primeur: dat is de lekkerste kaas die Moeder Natuur ons geeft. Je proeft letterlijk aan onze kazen dat de koeien weer buiten grazen. Maar waar komt die unieke Graskaas-smaaksensatie vandaan?

In de winter staan de koeien op stal. Omdat het buiten koud is en er te weinig gras groeit, eten ze die maanden een menu van droogvoer. Van zodra de eerste zonnestralen in de lente weer schijnen, mogen de koeien weer buiten in de wei grazen. En dat gaat gepaard met heel wat vreugdesprongetjes.

BLIJE KOEIEN. HEERLIJKE MELK
Voor onze koeien is er niets zo lekker als dat sappige lentegras. Het smaakt vol en rijk, omdat het zo lang heeft mogen groeien zonder platgetrapt te worden. Culinaire verwennerij op koeienmaat!

HEERLIJK ALS DE LENTEZON
Dat malse lentegras maakt het melkvet uiterst zacht. Later op het jaar, wanneer de koeien hun buitenleven weer gewoon zijn, krijgt de melk haar normale smaak terug. Maar intussen kan jij ook van de unieke smeuïge, romige en zachte smaaksensatie van Graskaas Primeur genieten. Je moet alleen snel zijn, want deze exclusieve kaas is slechts tijdelijk verkrijgbaar

Andere blogberichten

1

Kaas, de king van de brooddoos!

Bekijk
2

Zuivel in de Schijf van Vijf

Bekijk
3

Betekent een lactose-intolerantie nooit meer kaas?

Bekijk
4

Onderzoek bewijst: wijn smaakt beter met kaas!

Bekijk
5

Blije koeien, blije boeren, blije aarde!

Bekijk
6

Een plakje geluk!

Bekijk