Gemarineerde kaas met OudenDijk Lactosevrij

-
4 personen
+

Ingrediënten

OudenDijk Lactosevrij (in blokjes) 250 g
Olijven Handvol
Kerstomaatjes Handvol
Tijm Enkele takjes
Rozemarijn Enkele takjes
Venkelzaadjes 1 eetlepel
Look 1 teentje
Chilipeper 1/2
Zwarte peper
Olijfolie

Bereiding

Het is altijd handig om een heerlijke tapa in huis te hebben. Voor die gezellige avonden waarop er onverwacht bezoek komt. Of om zelf van te smullen bij een lekker glaasje wijn. Met gemarineerde kaas breng je elke avond op smaak! Het recept is simpel. Het vraagt minimale inspanningen voor een maximaal resultaat. Het is wel belangrijk dat de bokaal die je gebruikt kraaknet is, helemaal gevuld wordt en luchtdicht afgesloten is!

  1. Snijd de kaas in blokjes, de tomaatjes doormidden en het chilipepertje fijn.
  2. Doe de kaas, de tomaten, het chilipepertje, de olijven en de kruiden in de bokaal. Giet er olijfolie bij tot alles onder “olie” staat. Sluit de bokaal goed af en laat minstens één dag marineren.

Ander recept uitproberen

1

Groenten & pasta alla carbonara met OudenDijk Light Belegen

Bekijk
2

Kaassalade met OudenDijk Light Jong & Belegen

Bekijk
3

Taco met pittige kaas-chorizovulling met OudenDijk Lactosevrij

Bekijk
4

Kaaskoekjes met OudenDijk Light Belegen

Bekijk
5

Pizzawafel met OudenDijk Light Jong & Belegen

Bekijk
6

Aardappelgratintaartje met OudenDijk Lactosevrij

Bekijk