Kaassalade met OudenDijk Light Jong & Belegen

-
4 personen
+

Ingrediënten

blokjes kaas 40
sneetjes gerookte ham 8
rode biet 1
wortels 4
komkommer 1
daikon 1
gemengde sla (veldsla, rucola, rode sla) 200g
walnoten 20
een handvol bietenscheuten
peper en zout

Voor de garnering

mosterd 2 eetlepels
appelazijn 2 eetlepels
sla-olie
peper en zout

Bereiding

Op warme lente- en zomerdagen smaakt er niets zo heerlijk als een frisse salade. En met heerlijke blokjes OudenDijk Light erbij creëer je in een mum van tijd een ware smaakexplosie. Lekker, gezond én goed voor je lijn. Waar wacht je nog op?

  1. Haal de messen, dunschiller en spiraalsnijders alvast uit de kast. Snijd de kaas in blokjes, en de groenten in slierten. Breek de noten in stukken.
  2. Roer de mosterd met de azijn los. Voeg de olie toe in een fijne straal en klop door. Kruid met peper en zout.
  3. Overgiet de heerlijke kaassalade met de mosterdvinaigrette. Om duimen en vingers van af te likken. Smakelijk!

Ander recept uitproberen

1

Groenten & pasta alla carbonara met OudenDijk Light Belegen

Bekijk
2

Taco met pittige kaas-chorizovulling met OudenDijk Lactosevrij

Bekijk
3

Kaaskoekjes met OudenDijk Light Belegen

Bekijk
4

Pizzawafel met OudenDijk Light Jong & Belegen

Bekijk
5

Aardappelgratintaartje met OudenDijk Lactosevrij

Bekijk
6

Gemarineerde kaas met OudenDijk Lactosevrij

Bekijk