Keitof kaasbordje met Oudendijk Oud, vijgenbrood, mirabellenconfituur en verse munt  

-
4 personen
+

Ingrediënten

Ronde of rechthoekige dessertbordjes  4
Oudendijk Oud (apero-schap Delhaize) 16 blokjes
Vijgenbroodje/fruitbroodje
Mirabellenconfituur
Verse muntblaadjes 
Eventueel spuitzakje 

Bereiding

  1. Snij uit het vijgenbrood/fruitbrood 8 vierkantjes, zo groot als een 
kaasblokje.
  2. Schik op een bordje van links naar rechts een blokje kaas, een stukje vijgenbrood/fruitbrood, een blokje kaas en een toefje mirabellenconfituur. Leg bovenop de confituur een paar kleine muntblaadjes. 
  3. Herhaal alles eronder in omgekeerde volgorde. Begin dus met de confituur en eindig met een blokje kaas.
  4. Serveertip:  Als hapje: op een sober bordje met kaasprikkertjes, een minivorkje of sushi-stokjes 
    Als dessert: serveer er een glaasje demi-sec bubbels bij of een zoete Sherry.  

Ander recept uitproberen

1

Groenten & pasta alla carbonara met OudenDijk Light Belegen

Bekijk
2

Kaassalade met OudenDijk Light Jong & Belegen

Bekijk
3

Taco met pittige kaas-chorizovulling met OudenDijk Lactosevrij

Bekijk
4

Kaaskoekjes met OudenDijk Light Belegen

Bekijk
5

Pizzawafel met OudenDijk Light Jong & Belegen

Bekijk
6

Aardappelgratintaartje met OudenDijk Lactosevrij

Bekijk