Pizzawafel met OudenDijk Light Jong & Belegen

-
4 personen
+

Ingrediënten

bladerdeeg (diepvries) 10 vierkantjes
groene pesto 5 theelepels
OudenDijk Light Jong & Belegen 5 plakjes
pancetta 5 sneetjes
tomaat 5 schijven
enkele blaadjes rucola

Bereiding

Ben je helemaal gek op pizza, maar houd je ook van wafels? Waarom kiezen als je alles kan hebben? Verwarm het wafelijzer en begin alvast te watertanden!

  1. Steek - met een vormpje - rondjes uit het bladerdeeg. En iets kleinere rondjes uit de OudenDijk Light Jong & Belegen kaas.
  2. Neem twee plakjes bladerdeeg. Smeer ze langs één kant helemaal in met pesto. Beleg de onderkant van het eerste plakje met pancetta, kaas, tomaat en/of rucola. En leg het tweede bladerdeeg-rondje er netjes bovenop.
  3. Herhaal dit scenario met de overige ingrediënten. En experimenteer gerust met beleg-combinaties.
  4. Baking time! Bak de pizzawafels goudbruin in het warme wafelijzer. Drie minuutjes volstaat al.

Ander recept uitproberen

1

Groenten & pasta alla carbonara met OudenDijk Light Belegen

Bekijk
2

Kaassalade met OudenDijk Light Jong & Belegen

Bekijk
3

Taco met pittige kaas-chorizovulling met OudenDijk Lactosevrij

Bekijk
4

Kaaskoekjes met OudenDijk Light Belegen

Bekijk
5

Aardappelgratintaartje met OudenDijk Lactosevrij

Bekijk
6

Gemarineerde kaas met OudenDijk Lactosevrij

Bekijk