Ons assortiment

Oudendijk kaas, écht veelzijdig

Smaken verschillen, maar met het assortiment van Oudendijk blijft er niemand op zijn honger zitten. Je zus op dieet? Je vriend lactose intolerant? Je schoonvader een échte kaaskenner? We aim to cheese! Ontdek hier ons volledig ‘kaassortiment’. Wist je trouwens dat álle kazen van Oudendijk van nature lactosevrij zijn? Geen gedoe meer in de supermarkt, met Oudendijk zit je altijd goed!

Stuk OudenDijk Kaas jong 2 sneedjes

Jong

Laat je verleiden door de mooie, lichtgouden kaaskorst en frisse smaak van de jongste telg in ons assortiment. Deze smeuïge kaas heeft vijf tot zes weken gerijpt op houten planken en geeft meteen dat extraatje aan je boterham of je aperitiefje.

Jong belegen

OudenDijk Jong Belegen combineert het smeuïge van jonge kaas met de pit van een doorgerijpte kaas. Het rijpingsproces van drie maanden proef je zo aan zijn krachtig aroma. Voor wie houdt van wat meer karakter op boterham of sandwich, is dit puur genieten!

Belegen

Met z’n romige textuur en tongstrelende smakenpalet verwent Oudendijk Belegen de échte cheese lovers. Ideaal om een glaasje bier bij te drinken.

Extra belegen

OudenDijk Extra Belegen is een Noord-Hollandse Gouda met een krachtige, doorgerijpte allure. Onze kaasmeesters passen gedurende het rijpingsproces van 8 maanden geduldig en zorgvuldig ambachtelijke methodes toe om deze kaas z'n unieke, krachtige smaak te geven.

Lactose vrije OudenDijk Kaas

Lactose vrije kaas

De kaasmakers van OudenDijk willen graag iedereen laten meegenieten van hun OudenDijk kaas. Daarom hebben ze een smaakvol en smeuïg lactosevrij recept bedacht zodat echt iedereen zorgeloos van kaas kan genieten! Deze kaas is volledig lactosevrij, maar rijk aan calcium. Een boterham met OudenDijk Lactosevrij is een gezonde lekkernij die van ontbijt, middagmaal of tussendoortje een echt feestmaal maakt. Lactose intolerantie hoeft niet langer in de weg te staan van puur kaasgenot.

Light

Onbezorgd genieten van een heerlijke kaas rijk aan calcium en eiwitten doe je met Oudendijk Light. Deze kaas met verlaagd vetpercentage behoudt naast zijn volle smaak ook al het goede en gezonde van zuivel. Onze light varianten passen perfect bij je gezonde en evenwichtige levensstijl.

Oud

Onze kaasmeesters hebben deze kaas één jaar lang gekoesterd en dat merk je aan de intense smaak en donkergouden kleur. Oudendijk Oud is zowel pikant en pittig als romig en zacht. Een onvergetelijke smaaksensatie!

Millennium

Dit is de ‘Grand Cru’ van onze kaaskelders en dat merk je meteen aan de kleine, witte kristallen in de kaas. Oudendijk Millennium is dé kaas voor kenners en staat gelijk aan gezelligheid. Bij een glaasje rode wijn komt hij perfect tot zijn recht.

Graskaas

Onze bijzondere Graskaas Primeur is de lekkerste kaas die Moeder Natuur ons geeft. Na een lange winter in de stal mogen onze koeien weer buiten in de wei grazen. Het sappige lentegras maakt hun melkvet uiterst zacht, wat zorgt voor die unieke Graskaas-smaaksensatie! Deze exclusieve kaas is slechts tijdelijk verkrijgbaar.

OudenDijk kan je gemakkelijk vinden bij jouw lokale kaashandel!

Daarnaast is OudenDijk ook te verkrijgen bij een Delhaize winkel in jouw buurt.

OudenDijk bij Delhaize

OudenDijk is beschikbaar in meerdere smaken en formaten!

OudenDijk sneetjes kaas is beschikbaar in elke Delhaize bij jou in de buurt
OudenDijk blok kaas is beschikbaar in elke Delhaize bij jou in de buurt
OudenDijk sneetjes kaas is beschikbaar in elke Delhaize bij jou in de buurt

Product Fiches