Chique champignons met (zongedroogde) tomaatjes en Oudendijk Mosterd Hapje 

-
4 personen
+

Ingrediënten

Grote champignons   12
Blokjes Oudendijk Mosterd (apero-schap Delhaize)  12
Zongedroogde tomaatjes (apero-schap Delhaize) OF kerstomaatjes 12

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°.
  2. Verwijder het steeltje uit de champignons en vergroot de opening. 
  3. Snijd de tomaatjes in kleine stukjes en laat ze uitlekken.
  4. Doe in elke champignon 1 of meerdere stukjes tomaat (afhankelijk van de grootte van de champignon) en een blokje Oudendijk Mosterd.
  5. Plaats de gevulde champignons op een bakplaat met bakpapier. 
  6. Bak gedurende 10 minuten in de voorverwarmde oven. 
  7. Serveertip: Dien de warme champignons onmiddellijk op. Gebruik eventueel een voorverwarmd bord.

Ander recept uitproberen

1

Groenten & pasta alla carbonara met OudenDijk Light Belegen

Bekijk
2

Kaassalade met OudenDijk Light Jong & Belegen

Bekijk
3

Taco met pittige kaas-chorizovulling met OudenDijk Lactosevrij

Bekijk
4

Kaaskoekjes met OudenDijk Light Belegen

Bekijk
5

Pizzawafel met OudenDijk Light Jong & Belegen

Bekijk
6

Aardappelgratintaartje met OudenDijk Lactosevrij

Bekijk