Makkelijke Rock’n Rolletjes met Oudendijk Light Belegen en appel 

-
4 personen
+

Ingrediënten

Oudendijk Light Belegen (apero-schap Delhaize)  16 gehalveerde blokjes
Eidooier  1
Groene appel (in kleine blokjes gesneden)  1
Bladerdeeg uit het koel- of vriesvak (Delhaize) 4 velletjes
Pili-pili kruiden
Verse bieslook

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°.
  2. Verdeel elk velletje bladerdeeg in vier driehoekjes door van hoek naar hoek te snijden.
  3. Leg in het midden stukjes appel.
  4. Strooi er wat bieslook en pili-pili over.
  5. Plaats een half blokje kaas voor de appel en eentje erachter.
  6. Vouw het bladerdeegje dicht en bestrijk met eigeel.
  7. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en schik er alles op.
  8. Bak gedurende 13 minuten in de voorverwarmde oven.
  9. Serveertip: Leg de warme hapjes op een mooi bord en dien op. 

Ander recept uitproberen

1

Groenten & pasta alla carbonara met OudenDijk Light Belegen

Bekijk
2

Kaassalade met OudenDijk Light Jong & Belegen

Bekijk
3

Taco met pittige kaas-chorizovulling met OudenDijk Lactosevrij

Bekijk
4

Kaaskoekjes met OudenDijk Light Belegen

Bekijk
5

Pizzawafel met OudenDijk Light Jong & Belegen

Bekijk
6

Aardappelgratintaartje met OudenDijk Lactosevrij

Bekijk